Pobornici Istanbulske konvencije bijedno iskorištavaju žene žrtve nasilja radi promicanja rodne ideologije

Pobornici Istanbulske konvencije bijedno iskorištavaju žene žrtve nasilja radi promicanja rodne ideologije

Koliko netko mora biti pokvaren da bi iskorištavao žrtve silovanja ili nasilja u korist promicanja svoje (znanstveno odbačene i nakaradne) ideologije? Upravo to nam se događa pred očima s prisilnim promicanjem Istanbulske konvencije. Promotori i zagovaratelji te konvencije svjesni su da je nezahvalno direktno promicati rodnu ideologiju te su se stoga vratili njima dobro poznatoj strategiji bijednog iskorištavanja slabih, siromašnih i izmučenih.

Svima nam je dobro poznata ista taktika kod žalosnog zagovaranja ženinog “prava” na ubijanje svojeg djeteta putem pobačaja. Kada se uđe u raspravu s osobom koja zagovara to “pravo” na abortus, često takva osoba spomene slučajeve silovanja ili incesta kao argument za legalizaciju abortusa. Ista osoba naravno najčešće podržava abortus i kad nije riječ o silovanju ili incestu, nego je žena jednostavno odlučila da joj tada nije po volji roditi dijete. Zaključujemo dakle da takvi zagovaratelji legalnog abortusa iskorištavaju silovane žene u svrhu svog prvotnog nauma, tj. u svrhu promicanja legalnog abortusa u svim slučajevima. Te osobe su prepoznale kako će im biti lakše promicati abortus ako u tu svrhu iskorištavaju silovane žene, a vidimo da su to i više nego spremne raditi. Ovakav zaključak je u stvari žalostan, ali i nažalost očito ispravan.Istu strategiju koristili su Marx, Lenjin, Tito, Castro, Chavez i danas Maduro kako bi uspostavili i održali totalitarne sustave temeljene na socijalizmu. Isti argumenti o navodnoj “borbi za radnike i siromašne” i dalje se koriste danas u Venezueli, ali i u svim ostalim državama uključujući i Lijepoj našoj. Zbog toga danas i baštinimo ovakve socijalističke mjere koje nam guše gospodarstvo i tjeraju radnike i poduzetnike u druge, slobodnije države.

Kao i u prethodno spomenutim slučajevima, danas se iskorištavaju slabi i izmučeni u svrhu promicanja rodne ideologije putem ratifikacije Istanbulske konvencije. Promicatelji rodne ideologije shvatili su kako će im biti lakše promaknuti takvu ideologiju ako i u ovom slučaju iskoriste žene žrtve nasilja. Gotovo ista strategija bila je učinkovita kod promicanja socijalizma i pobačaja te im se stoga čini logično upotrijebiti takvu strategiju i u slučaju rodne ideologije.

Vrijeme je da jasno prozovemo pobornike Istanbulske konvencije zbog onoga što rade: iskorištavaju žene žrtve nasilja.

Podijeli ovaj članak s bližnjima kako bi i oni bili informirani o ovoj jadnoj i zloj taktici onih koji promiču Istanbulsku konvenciju!

Komentari